Samlinger for alle – Liturgier

Samlinger for alle - forsideHeftet «Samlinger for alle – Liturgier» er laget som en hjelp til tilrettelagte grupper med en gudstjenestelig avslutning på kvelden. Den består av fire ulike liturgier som hjelper til variasjon og gjenkjenning. Tore Thomassen har laget noen enkle sanger som følger opplegget. På lenken under finner du heftet (som forøvrig kan bestilles gratis fra rr687@kirken.no), noter til de nye sangene og enkle lydfiler av sangene som du kan lytte til.

Samlinger for alle – Liturgier

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s