Adventstiden en utkikkspost

TRO - HÅP OG KJÆRLIGHET

Advent er en utkikkspost der vi ser fortid, fremtid og nåtiden. Ser de lange linjene i Guds frelses handlinger fra skapelse – utvelgelse av et folk for å vise seg selv igjennom – og lengselen etter Guds Messias. Kristi inkarnasjon, soning og oppstandelse og lengselen etter gjenopprettelsen.
AdventAdventstiden skal være et utkikkspunkt vi kan orientere hele vårt liv ut i fra. Advent er et slikt utkikkssted der fortid, nåtid og fremtid møtes. Advent er et vente sted, ikke på gaver og gevinster, men et vente sted der vi spør: Hva vil Gud med oss? Hvor hører jeg til? Vi liker jo ikke å vente. På legekontoret. I bilkøen. Men skal vi finne livets dype sammenheng da må vi lære å lytte, lære å vente og gi oss over til Gud. Adventstidens ventetid er annerledes enn en meningsløs venting i kø på et legekontor. Jesus som vi venter på er…

Vis opprinnelig innlegg 954 ord igjen

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s