Skjærgårds UNIK 2017

For første gang ble det arrangert en egen tilrettelagt dag på Skjærgårds. Arrangementet var et samarbeid mellom Skjærgårds og Agder- og Telemark bispedømme. Det var spennende å se påmeldingene som kom inn og en fin gruppe av deltagere og ledsagere ble med på arrangementet.

Et riss av dagen
Dagen begynte med registrering og velkomstsamling. Først fikk imidlertid deltagerne spise pølser fra pølsevogna som var satt frem. En gruppe fra Sound og Happiness var band og spilte for oss gjennom dagen. Etter velkomstsamlingen hadde vi en flott omvisning på det store festivalområde. Noen gikk og andre ble kjørt rundt på området.  Så var det tid for HEL-gudstjeneste hvor blant annet flere av deltagerne fikk syngesolo og lese dikt. Så var det tid for å spise, vandre rundt å se og delta på det en hadde lyst til. Det var blant annet «Silent disco» som noen ville være med på. Seinere hadde vi konsert med Tore Thomassen. Det ble en fin konsert hvor flere også fikk delta. For noen var dette avslutningen på dagen andre var på felles Happening i teltet for hele Skjærgårds. Sola strålte hele dagen og satte en ekstra spiss på dagen.

En viktig del av arrangementet var også pyntingen som var gjort

Fortsatt tilbud
Vårt ønske er at dette blir et tilbud hvert år på Skjærgårds. Derfor satser vi friskt også friskt på neste års festival. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon. Sett av dagen allerede nå, Onsdag 4.juli 2018. Ved spørsmål kontakt: Rune Rasmussen 48997100 eller rune.prest@gmail.com.

Videoene er laget av Bjørn Preben Anfinsen-aRisæ

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s