Heftet: Celler som bygger misjonerende menigheter

Heftet, Celler som bygger misjonerende menigheter har vært utgitt i to opplag. Første opplag ble utgitt av NMS og andre opplag ble utgitt i samarbeid mellom NMS og Bogafjell menighet. Også dette opplaget er nå utsalgt og heftet vil ikke bli trykt opp på nytt.

På mange måter trenger heftet en revisjon. Det preges nok av at det nå er snart ti år siden første utgaven (2003). Heftet innholder stoff til ledersamlinger for menigheter som ønsker å utvikle smågrupper som et bærende prinsipp i sitt arbeid. Ledersamlinger er jo stadig viktig i menighetene vår så på den måten er det mye å hente i heftet.

Heftet ligger her nå til fri benyttelse. Lykke til! Legg gjerne inn en melding eller kommentar på bruken av heftet.

Celler som bygger misjonerende menigheter

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s