Noen installasjoner fra en Dåpspåminningsgudstjeneste

2. søndag i påsketiden –23.april 2017 var ca. 100 mennesker samlet til DÅPSPÅMINNINGSGUDSTJENESTE i Lunde kyrkje.

Denne gudstjenesten er bygd på St.Kyrill av Jerusalems dåpskatekismer fra det 4 århundre og taler til alle sansene. Vi følger Kyrill´s anvisninger om hvordan dåpen forgikk i kirken i Jerusalem og forflytter oss til ulike sted i kirkerommet. Her ser dere noen bilder fra de installasjonene som ble laget til denne gudstjenesten.

Gudstjenesten var en fellesgudstjeneste for begge menighetene i Nome og begge prester og organister deltok. Uken før samlingen hadde også en arbeidsgruppe arbeidet med et blomsterhav som skapte rammen rundt denne gudstjenesten.

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s